Er is een nieuwe update van Kerktijd.nl uitgevoerd. Bedankt voor de aanvullingen en suggesties die u gedaan heeft. Hier hebben we veel aan en zo maken we Kerktijd.nl telkens beter en gebruiksvriendelijker.

Vanaf nu staat de nieuwe versie van Kerktijd.nl online, met hierin de onderstaande uitbreidingen:

  • Het is nu mogelijk om bij een bijeenkomst een sluitingsdatum en -tijd in te vullen, tot en met wanneer de uitnodigingen verstuurd moeten worden. Na de sluitingstijd worden de uitnodigingen voor deze bijeenkomst gestopt en worden openstaande uitnodigingen gesloten. Als beheerder kunt u nog wel de status van deelnemers wijzigen.
  • Bij een afmelding maakten deelnemers met 1 of 2 personen meer kans om een nieuwe uitnodiging te krijgen. We hebben nu na een afmelding een vertraging ingebouwd, de nieuwe uitnodigingen worden 1x per uur verstuurd of zodra er meer dan 10 beschikbare plaatsen zijn.
  • In de overzichtspagina met de bijeenkomsten kunt u zien hoeveel plaatsen nog beschikbaar zijn en of de uitnodigingen voor de bijeenkomst zijn gesloten.
  • Als beheerder kunt u het emailadres van een deelnemer wijzigen. Ook kunt u de status van ‘Niet geverifieerd’ wijzigen naar ‘Actief’.

Veel plezier bij het gebruik van Kerktijd.nl. We hopen dat deze update uw vragen weer heeft beantwoord. Via deze nieuwsbrief zullen we u op de hoogte houden van toekomstige updates.

Met vriendelijke groet,
Team Kerktijd.nl